Archief 2012

Chantal Regter en Rapide Viando SFN winnen Grote Prijs van Wierden

Datum: 10 november 2012

Uiteindelijk bleken Chantal Regter en Rapide Viando SFN de snelsten van de negen combinaties die zich hadden geplaatst voor de barrage van de Grote Prijs van Wierden. 

Varanka SFN derde in Roosendaal

Datum: 24 december 2012

In de Grote Prijs van de Chrismas Jumping in hippisch centrum Den Goubergh te Roosendaal eindigden Tim Hendrix en Varanka SFN op de derde plaats.

Wij wensen u een zeer voorspoedig 2013!

Datum: 24 december 2012

Raad van Commissarissen, directie en allen die op welke wijze dan ook bij het SFN betrokken zijn wensen u een hele fijne Kerst en een in alle opzichten zeer voorspoedig 2013!

Utascha SFN en Dubbeldam zesde in GP La Coruna

Datum: 17 december 2012

Afgelopen weekeinde hebben Jeroen Dubbeldam en BMC Utascha SFN deelgenomen aan het internationale concours in het Noord Spaanse La Coruna.

SFN paarden hebben succesvol weekeinde achter de rug

Datum: 10 december 2012

Het afgelopen weekeinde kwamen maar liefst vijf SFN paarden aan de start van internationale wedstrijden. Bengel SFN met Chantal Regter en Aquila SFN met Nathalie van der Mei ...

Weekend vol oefenrondjes

Datum: 02 december 2012

Het afgelopen weekeinde kwamen Jeroen Dubbeldam en Chantal Regter niet in actie met de SFN paarden. Omzich op Indoor Twente ...

Chantal Regter foutloos met Bengel SFN

Datum: 18 november 2012

Chantal Regter heeft afgelopen weekeinde deelgenomen aan de wedstrijden in Saasveld.

Rapide Viando SFN en Chantal Regter schitteren in Assen

Datum: 14 november 2012

Het NIC Assen is het oudste internationale indoor concours van Nederland. Ooit gebinnen in de loodsen van de strokartonfabriek de Eendracht in Appingedam.

Jeroen Dubbeldam op dreef met BMC Zenith SFN

Datum: 11 november 2012

Jeroen Dubbeldam had BMC Zenith SFN meegenomen naar het internationale springconcours in het Italiaanse Verona. 

Chantal Regter en Bengel SFN lijken een koppel te gaan vormen

Datum: 10 november 2012

Tijdens het CSI Wierden nam Chantal Regter ook de zesjarige Bengel SFN mee. In de openingswedstrijd liep Bengel tegen een springfoutje aan, maar ...

Nathalie van der Mei en Aquila SFN van start in Wierden

Datum: 10 november 2012

Nathalie van der Mei en Aquila SFN gingen op vrijdag van start in de ZZ-wedstrijden die tijdens het CSI Wierden op het programma stonden. In de openingswedstrijd plaatsten zij zich eenvoudig voor de barrage.

Regter dik tevreden over Rapide Viando SFN

Datum: 04 november 2012

Rapide Viando SFN en Chantal Regter hebben afgelopen weekeinde deelgenomen aan het internationale concours in het Belgische Luik. 

Varanka SFN op de goede weg

Datum: 04 november 2012

Afgelopen weekeinde hebben Tim Hendrix en Varanka SFN deelgenomen aan internationale wedstrijden in het hippisch centum Magna Racinoin het Oostenrijkse Ebreichsdorf. 

Jeroen Dubbeldam op TV

Datum: 01 november 2012

Hedenochtend is een tv ploeg bij Jeroen Dubbeldam geweest voor opnames, die hedenavond worden uitgezonden.

Nathalie van der Mei naar derde plaats in Staphorst

Datum: 30 oktober 2012

Tijdens het indoor concours in Staphorst stond er vrijdagavond een wedstrijd voor ZZ ruiters op het programma en daarin gingen Nathalie van der Mei en Aquila SFN van start. 

Dubbeldam naar München en Regter naar Luik

Datum: 30 oktober 2012

Volgens de website van de KNHS neemt Jeroen Dubbeldam het komende weekeinde met BMC utascha SFN deel aan het internationale concours in München. 

Jeroen en Utascha SFN derde in WB Helsinki

Datum: 21 oktober 2012

Het lukte Jeroen Dubbeldam zondag net niet om met BMC Utascha SFN in de voetsporen te treden van Daniel Etter, Pius Schwizer en Christian Ahlmann. 

Dubbeldam wint met BMC Utascha SFN opening wereldbekerseizoen in Oslo

Datum: 14 oktober 2012

In Oslo werd de inmiddels traditionele aftrap gegeven voor het indoor wereldbeker seizoen, waarvan de finale volgend jaar april wordt verreden in Gothenburg. 

Beegien SFN en Aquila SFN op dreef in Assen

Datum: 14 oktober 2012

Op de eerste twee dagen van het NIC Assen was er alle ruimte voor de breedtesport en zowel Hester Klompmaker met Beegien SFN als Nathalie van der Mei met Aquila SFN hadden zich verzekeerd van een startplek in de klasse Z.

Dubbeldam wint ZZ springen in Nijkerk

Datum: 29 september 2012

Jeroen Dubbeldam heeft met BMC Zenith SFN afgelopen weekeinde deelgenomen aan het indoor concours in het Gelderse Nijkerk. 

Nieuws

Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN naar Jumping Amsterdam

In het weekeinde van 25 t/m 28 januari wordt in de RAI te Amsterdam het internationale indoor concours Jumping Amsterdam verreden en daarvoor heeft Jeroen Dubbeldam zich ingeschreven met Zenith SFN.

Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN naar Drachten

Het komende weekeinde wordt in het Fries Congres Centrum te Drachten een internationaal indoor concours verreden en daarvoor heeft Wout-Jan ingeschreven met Eloma's Blue SFN.

Aankoop jonge paarden

Het afgelopen jaar werden we als Raad van Commissarissen en directie geconfronteerd met het feit dat de prijzen van getalenteerde springpaarden explosief zijn gestegen. Vooral zes- en zevenjarige paarden zijn qua prijs de hoogte ingeschoten. Daar ligt dan ook de reden dat we in 2017 geen enkel paard hebben kunnen kopen, hoewel we er wel een paar hebben getest.

Het SFN wenst u alle goeds voor 2018

Graag willen we deze eerste nieuwsbrief van het SFN II beginnen om u en allen die u dierbaar zijn alle voorspoed toe te wensen in 2018! We hopen er met zijn allen weer een prachtig jaar van te maken, met vele successen voor onze SFN paarden.

Het SFN wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018!

Graag willen wij u in deze, vermoedelijk laatste, nieuwsbrief van 2017 namens de Raad van Commissarissen en de Directie een hele fijne kerst en een in alle opzichten uiterst voorspoedig 2018 wensen.

Zenith SFN in actie in Genève

Geneve (9 dec. 2017) - Je mag het CHI van Genève om 2 redenen zonder meer één van de zwaarste indoor evenementen van het jaar noemen. In de eerste plaats maakt het deel uit van de Rolex Grand Slam, in de tweede plaats heeft het op zaterdag een wedstrijd open voor de tien beste ruiters van de wereld.

Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam

Pesse (1 dec. 2017) - Het SFN II (Springpaarden Fonds Nederland) is verheugd u mee te kunnen delen dat zij in staat is gesteld om het paard Zenith SFN aan te kopen. Zenith SFN was tot nu toe eigendom van de voorganger van het SFN II, het SFN.

Zenith SFN en Eloma's Blue SFN op Indoor Maastricht

Zowel Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN als Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN gingen afgelopen weekeinde van start tijdens Jumping Indoor Maastricht. Dit evenement op CSI 3* niveau kende een sterk deelnemersveld.

Twee SFN paarden aan de start tijdens JIM

Maastricht (31 okt. 2017) - Het Jumping Indoor Maastricht (JIM) wordt dit jaar gehouden van 9 tot en met 12 november in het MECC.

Jeroen en Zenith SFN winnen wederom GP

Saint Lo (29 okt. 2017) - Tijdens de Grote Prijs van het CSI 3* in het Franse Saint Lo gingen 50 combinaties van start over de 1.50m. hoge hindernissen.