Archief 2015

SFN Zenith N.O.P. opnieuw in de race voor KWPN Paard van het Jaar verkiezing

Datum: 28 december 2015

(Ermelo - 28 dec. 2015) - Op de KWPN Hengstenkeuring (begin februari 2016) wordt het nieuwe KWPN Paard van het Jaar bekend gemaakt.

Kerstwens

Datum: 21 december 2015

Terugkijkend op het jaar 2015 kunnen we dat alleen doen met een mengeling van tegengestelde emoties. En steeds weer strijden vreugde en verdriet om voorrang.

Hester Klompmaker en Ferrari SFN in Roden

Datum: 14 december 2015

(Roden, 13 dec.) - Hester Klompmaker nam zondag deel aan wedstrijden in het Drentse Roden. Met Ferrari SFN ging ze van start in het L en plaatste zich voor de barrage, waarin ze ook foutloos bleef en als negende eindigde.

Dubbeldam vanavond te gast bij Pauw

Datum: 14 december 2015

(14 dec. 2015) - Jeroen Dubbeldam is vanavond (maandag 14 december) te gast bij de tv-uitzending 'Pauw'. De uitzending begint om 23.00 uur en wordt uitgezonden op NPO 1.

Dubbeldam en springploeg kandidaat voor prestigieuze sportprijzen

Datum: 14 december 2015

Zowel Jeroen Dubbeldam als het Oranje springkwartet zijn dankzij de gouden individuele en gouden teammedailles die zij behaalden op het EK in Aken genomineerd voor de titel 'Sportman van het Jaar' en 'Sportploeg van het Jaar'.

Nog meer Dubbeldam

Datum: 14 december 2015

(Genève 13 dec.) - Afgelopen weekeinde werd in Genève de  55e editie van het CSI Genève verreden en dit evenement telt twee wedstrijden waarmee het de ogen van de wereld op zich gericht weet.

Barista SFN en Eloma's Blue SFN in Vragender

Datum: 07 december 2015

Vragender (6 dec. 2015) - In de finale van de Small Tour op het CSI2* Jumping De Achterhoek in Vragender is Jesper Romp met Barista SFN zondag als vierde geëindigd.

Jeroen Dubbeldam en Nederlands springteam genomineerd NOS-NOC*NSF titels

Datum: 30 november 2015

(29 nov. 2015) -Zowel Jeroen Dubbeldam als het Oranje springkwartet zijn dankzij de gouden individuele en gouden teammedailles die zij behaalden op het EK in Aken genomineerd voor de titel Sportman en Sportploeg van het Jaar.

Jeroen Dubbeldam extra in zonnetje gezet

Datum: 23 november 2015

Utrecht (17 nov. 2015) - Tijdens de KNHS jaarhuldigingen die traditioneel in het auditorium van de Rabobank in Utrecht worden gehouden werden alle Nederlandse winnaars van medailles op internationale kampioenschappen in het zonnetje gezet.

Gestaag herstel Chuck Blue SFN

Datum: 16 november 2015

Haaksbergen (16 nov. 2015) - Veterinair Arie Hoogendoorn is positief gestemd over het herstel van Chuck Blue SFN.

Vincent Voorn ingenomen met Elan SFN

Datum: 16 november 2015

Weert (16 nov. 2015) - Vincent Voorn heeft sinds kort onze laatste aankoop Elan SFN op stal en hij is zeer met deze aanwinst ingenomen.

Ferrari SFN mee naar wedstrijden

Datum: 16 november 2015

Buitenpost (15 nov. 2015) - Afgelopen week heeft Hester Klompmaker de hengst Ferrari SFN mee genomen naar een eerste wedstrijdje en dat voelde volgens Hester goed aan.

Nathalie van der Mei nam weer deel aan wedstrijd

Datum: 16 november 2015

Makkinga (15 nov. 2015) - Afgelopen week heeft Nathalie van der Mei voor het eerst na haar ziekte weer deelgenomen aan een springwedstrijd. "Met pap in de benen", zoals ze het zelf omschreef.

Reem Acra Best Athlete Award naar Boyd Exell

Datum: 16 november 2015

San Juan (14 nov. 2015) -Tijdens het gala dat de General Assemblee van de FEI in de hoofdstad van Puerto Rico, San Juan, afsloot is de Australische vierspan rijder Boyd Exell uitgeroepen tot winnaar van de Reem Acra Best Athlete Award.

Jeroen Dubbeldam opnieuw genomineerd voor FEI Award

Datum: 09 november 2015

Jeroen Dubbeldam is wederom genomineerd voor de titel FEI Best Athlete. Vorig jaar werd Dubbeldam op de General Assemblee van de FEI, die in Baku werd gehouden, met deze prestigieuze award onderscheiden.

Wout-Jan succesvol in München met Aquila SFN

Datum: 09 november 2015

München (8 nov. 2015) - Wout-Jan van der Schans heeft Aquila SFN succesvol aan de start gebracht van het CSI3*  in München. In het Championat dat op zaterdag werd verreden eindigden zij als zesde.

Blessure Chuck Blue SFN lijkt mee te vallen

Datum: 09 november 2015

Haaksbergen (9 nov. 2015) - De eerste berichten uit de veterinaire kliniek De Watermolen, waar Chuck Blue SFN verblijft nadat zijn blessure is opgetreden, lijken bemoedigend. Het is nog vroeg om ergens definitieve conclusies aan te verbinden, maar de behandeling lijkt goed aan te slaan.

Barista SFN nam deel aan het CSI Wierden

Datum: 09 november 2015

Wierden (8 nov. 2015) - Jesper Romp en Barista SFN namen deel aan het CSI2* in Wierden. De Harley VDL-zoon wist zich voor de finale te plaatsen dankzij een goede prestatie in de openingswedstrijd, een wedstrijd in twee fasen, waarin zij na een foutloze eerste manche in de tweede tegen een foutje aan liepen. 

Aquila SFN en SFN Zenith N.O.P. in actie tijdens JIM

Datum: 02 november 2015

Maastricht (31 okt. 2015) - Zowel Aquila SFN als SFN Zenith N.O.P. namen deel aan het CSI3* Indoor van Maastricht. Voor beide paarden was dit de eerste indoor wedstrijd van het seizoen.

Chuck Blue SFN geblesseerd

Datum: 02 november 2015

Weerselo (30 okt. 2015) - Chuck Blue SFN, die sinds kort bij Jeroen Dubbeldam verblijft, heeft een blessure opgelopen.

Nieuws

Dubbeldam en Zenith SFN zijn op de goede weg terug

Den Bosch (11 maart 2018) - Laten we er nu even geen doekjes om winden: Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN zijn terug. Zowel op vrijdag als op zondag in de loodzware Rolex Grand Slam op Indoor Brabant The Dutch Masters sprong Zenith zeer goed.

Wout-Jan van der Schans terug van blessure

(12 maart 2018) - Tijdens Indoor Drachten begin dit jaar raakte Wout-Jan van der Schans geblesseerd. Gelukkig verscheen hij op Indoor Brabant weer aan de start met Capetown en we verwachten hem binnenkort ook weer in de ring met Eloma's Blue SFN.

Rinus Blom: Paardensportman van het Jaar 2017

Den Bosch (9 maart 2018) - Op vrijdagavond werd Rinus Blom uit Etten-Leur gehuldigd als de Paardensportman van het Jaar 2017. Blom is een allround liefhebber van de hippische sport en fokkerij.

Nieuwe paarden

(29 jan. 2018) -We hebben een aantal eigenaren uitgenodigd hun paarden aan de selecteurs van het SFN te laten zien en dat wordt In de komende week geëffectueerd.

Dubbeldam en Zenith SFN in Amsterdam

Amsterdam (28 jan. 2018) - Tijdens Jumping Amsterdam kwamen Zenith SFN en Jeroen Dubbeldam twe emaal in actie en beide malen liep het niet zo als we hadden gehoopt.

Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN naar Jumping Amsterdam

In het weekeinde van 25 t/m 28 januari wordt in de RAI te Amsterdam het internationale indoor concours Jumping Amsterdam verreden en daarvoor heeft Jeroen Dubbeldam zich ingeschreven met Zenith SFN.

Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN naar Drachten

Het komende weekeinde wordt in het Fries Congres Centrum te Drachten een internationaal indoor concours verreden en daarvoor heeft Wout-Jan ingeschreven met Eloma's Blue SFN.

Aankoop jonge paarden

Het afgelopen jaar werden we als Raad van Commissarissen en directie geconfronteerd met het feit dat de prijzen van getalenteerde springpaarden explosief zijn gestegen. Vooral zes- en zevenjarige paarden zijn qua prijs de hoogte ingeschoten. Daar ligt dan ook de reden dat we in 2017 geen enkel paard hebben kunnen kopen, hoewel we er wel een paar hebben getest.

Het SFN wenst u alle goeds voor 2018

Graag willen we deze eerste nieuwsbrief van het SFN II beginnen om u en allen die u dierbaar zijn alle voorspoed toe te wensen in 2018! We hopen er met zijn allen weer een prachtig jaar van te maken, met vele successen voor onze SFN paarden.

Het SFN wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018!

Graag willen wij u in deze, vermoedelijk laatste, nieuwsbrief van 2017 namens de Raad van Commissarissen en de Directie een hele fijne kerst en een in alle opzichten uiterst voorspoedig 2018 wensen.