Investeerders in het SFN bedankt!

  

Aken - Allereerst van harte gefeliciteerd met het succes van jullie toppaard en heel hartelijk dank aan alle certificaathouders. Jullie hebben het met elkaar mogelijk gemaakt dat het Springpaarden Fonds Nederland er is gekomen. Daarmee hebben jullie het mogelijk gemaakt dat SFN Zenith N.O.P. en Jeroen Dubbeldam in de van geschiedenis doordesemde piste van de Aachener Soers voor Nederland hippische geschiedenis met hoofdletters hebben kunnen schrijven!

 

Dit alles dankzij het feit dat sportief rendement door allen die bij het SFN betrokken zijn belangrijker wordt gevonden dan het financieel rendement, waardoor opnieuw dubbel goud mogelijk is gebleken. Alle bij het SFN betrokkenen zijn in de allereerste plaats supporter van de springsport. Dankzij jullie, de certificaathouders van het SFN, heeft het SFN nu al meer voor de Oranje springequipe kunnen betekenen dan de oprichters van het SFN voor ogen mocht staan. Nooit gedacht of verwacht, zelfs nimmer durven dromen, dat die rol zou kunnen gaan transformeren tot een hoofdrol!

De successen van SFN Zenith N.O.P. en Jeroen Dubbeldam hebben de selecteurs, de Raad van Commissarissen en de directie gesterkt in de juistheid van hun vorig jaar genomen beslissing om dit fenomenale paard te behouden voor Dubbeldam tot en met de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.

 

De RvC en de directie van het SFN werken momenteel hard om het SFN een vervolg te geven in een SFN II. Mede omdat gebleken is dat de formule van het springpaardenfonds werkt. Zeer deskundige en gemotiveerde selecteurs vormen de basis van het huidige SFN. De successen zoals nu beleefd geven iedereen de energie om dit initiatief, dat zo belangrijk is geworden voor de prestaties van de Nederlandse springtop, voort te zetten. Zij allen willen die rol ook binnen het SFN II gaan invullen in de hoop en verwachting dat het SFN II ook in de verdere toekomst die ondersteunende rol voor de Nederlandse springsport kan blijven vervullen. Wij hopen dat dit ook voor veel certificaathouders zal gelden.

 

Met vriendelijke ruitergroeten,

 

Henk Rottinghuis (voorzitter directie) en Jacob Melissen (directie)

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…