Uitnodiging van het KWPN voor certificaathouders van het SFN

De directie van het Springpaarden Fonds Nederland heeft van het KWPN een uitnodiging ontvangen voor 25 certificaathouders met hun partners om op donderdag 5 februari de KWPN hengstenkeuring, die van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 februari in de Bossche Brabanthallen wordt gehouden, bij te wonen. Dit mede omdat het SFN is verzocht een onderdeel van het programma te verzorgen.

 

Op dit moment heeft het SFN acht paarden in eigendom en allen zijn geregistreerd bij het KWPN. Dit gegeven, alsmede de successen van Zenith SFN en Jeroen Dubbeldam, waren aanleiding voor het KWPN om voor de certificaathouders van het SFN een aantal kaarten beschikbaar te stellen voor de skybox.

 

De hengstenkeuring begint op 5 februari om 08.30 uur en de show die het SFN gaat verzorgen staat voorlopig gepland om 19.00 uur. De kaarten zijn geldig voor de gehele dag. Om er voor te zorgen dat u de kaarten op tijd ontvangt wordt u vriendelijk verzocht u via een mailtje, met daarin uw naam en postadres via ons mailadres springpaardenfonds@hotmail.com aan te melden.

 

Wij moeten u er op attent maken dat wij slechts voor 25 personen en hun partner kaarten voor de skybox hebben dus geldt: Wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

Op 5 februari vindt van 08.30 uur tot 15.00 uur de tweede bezichtiging plaats van driejarige hengsten. Aansluitend is de kampioenskeuring, gevolgd door de veiling van springhengsten. Om 19.00 uur begint het avondprogramma met daarin o.a. een springwedstrijd op 1.40 m. voor hengsten om de VHO Trofee en de Grote Prijs op 1.50 m. niveau. Daarnaast zal er afscheid worden genomen van Bubalu VDL en is er een presentatie van de springhengsten die in 2014 door het KWPN voor het eerst werden goedgekeurd. Ook zal de huldiging van het KWPN Paard van het Jaar op deze avond plaatsvinden.

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…