Het jaar 2014

 

(22 dec. 2014) - Terugkijkend op 2014 dan is dat een jaar dat het SFN meer heeft gebracht dan waarop we bij de oprichting hadden kunnen en mogen rekenen. In 2014 bleek dat de sportieve formule van het SFN werkt en we hebben dat nog meer inhoud kunnen geven door te besluiten Zenith SFN niet te verkopen voor de Olympische Spelen van 2016.

 

Jeroen Dubbeldam zei daarover in een interview met  de Paardenkrant: "Het SFN is de ideale eigenaar. Als ze eenmaal de keus hebben gemaakt om een paard ergens neer te zetten vertrouwen ze op het management van die ruiter. Mij laten ze heel vrij in de keuzes waar ik rijd en wanneer. Natuurlijk wordt er wel overlegd naar welk doel wordt toegewerkt, maar er zit geen druk op om koste wat kost te presteren". Even verderop stelt hij: "Het idee achter het SFN is goed. Paarden behouden voor de Nederlandse sport. In ieder geval tot een bepaald moment. Daar hoort ook bij dat paarden op een bepaald moment weer op de markt komen. Het probleem is dat het SFN veel vaker in de media komt dan een gewone springstal die precies hetzelfde doet. Sterker nog: het SFN heeft veel minder paarden gehad dan de gemiddelde springstal, misschien waren het er een stuk of 15. Daar zaten Utascha SFN en Zenith SFN bij. Welke stal kan zeggen dat twee van de vijftien paarden grote toppers waren? Dat is een hoog gemiddelde lijkt mij".

 

Wij gaan het jaar 2015 met een goed gevoel in. Wij hopen dat Zenith SFN, Aquila SFN, Bengel SFN, Chuck Blue SFN, Barista SFN, Eloma's Blue SFN, Diablo SFN en Djumpsina SFN een in alle opzichten mooi jaar tegemoet gaan en dat zij zich blijven ontwikkelen om onze hoop en verwachtingen waar te mogen maken.

 

Raad van Commissarissen directie van het SFN wensen u en allen die u lief zijn een hele fijne kerst, een gezellige jaarwisseling en een in alle opzichten voorspoedig 2015!

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…