Vier SFN paarden aan de start tijdens het CSI Twente

 

Geesteren (6 juli 2013) - In totaal kwamen vier SFN paarden aan de start tijdens het CSI Twente in Geesteren. 

 

Op de openingsdag liepen Bengel SFN en Chantal Regter in het twee fasen parcours in de tweede fase tegen twee springfouten aan. Op de tweede dag ging het in een 1.40 m. direct op tijd beter en eindigden ze foutloos als vierde, net voor Aquila SFN met Nathalie van der Mei.

 
Hester Klompmaker stuurde Beegien SFN naar de vijfde plaats in een wedstrijd voor jonge paarden en Jeroen Dubbeldam noteerde met Zenith SFN één balkje in de Big Tour 1.50m. Zenith had weer iets last van spanning, waardoor Jeroen tijdens het parcours iets te veel moest regelen.

 

Op zaterdag bracht Nathalie Aquila SFN aan de start van de CSI Twente Prijs met hindernissen tot een hoogte van 1.30 m. Daarin maakten ze één foutje, waardoor ze als 27ste eindigden. Jeroen Dubbeldam startte Zenith SFN in een 1.45 m. wedstrijd en nu was de ontspanning er wel en bleven ze heel gemakkelijk foutloos waardoor ze als 15de eindigden in een veld met 75 starters.

 
In de wedstrijd voor jonge paarden bleef op zaterdag Beegien SFN opnieuw foutloos in een twee fasen parcours en werd 11de in een veld van ruim 50 starters.

 
Op zaterdagavond bracht Chantal Regter Bengel SFN aan de start van een 1.45 m. rubriek. Deze wedstrijd verliep iets hectisch, waardoor ze met drie springfouten de ring verlieten.

Op zondagochtend startte Jeroen Zenith SFN wederom in een 1.45 m. wedstrijd. Daarin verzamelden ze 25 punten, waarmee ze als 70ste eindigden in een veld met ruim 100 starters.

 
In de Medium Tour CSI 2* gingen ruim 120 combinaties van start, waardoor er twee klassementen werden opgemaakt. Aquila SFN bleef gemakkelijk foutloos en eindigde als 18de. Om in deze rubriek vooraan mee te rijden moest je jakkeren en Nathalie van der Mei koos er voor om een rustige wedstrijd te rijden en niets te forceren. Op de afsluitende zondag maakte Beegien SFN één van haar zeldzame foutjes in het basisparcours, waardoor ze als 18de eindigde.

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…