Jeroen en Zenith SFN raken steeds beter op elkaar ingespeeld

 

München/Verona (3 en 10 nov. 2013) - Tijdens het CSI München vorige week liep Zenith SFN zijn eerste 1.60 m. Grote Prijs en kwam met slechts één balkje aan de benen aan de eindstreep. In München was Utascha mee als 'derde paard' en liep daar een wedstrijd voor de fun.

 

Dit weekeinde was in Verona Utascha SFN weer het eerste paard en Jeroen trachtte de merrie optimaal geprepareerd aan de start te krijgen van de wereldbekerwedstrijd op zondag door haar tweemaal een wedstrijd laten lopen zonder enige druk. Op zondag kwam Utascha SFN top de arena binnen en ze sprong zonder meer overtuigend. Op de insprong van de dubbel, hindernis zes A, tikte Utascha de bovenste paal aan, die prompt viel. Het was dan ook de enige paal die ze tijdens haar rit beroerde. Uiteindelijk eindigden ze, als snelste vierfouter, op de dertiende plaats.

 
Met Zenith SFN verscheen Dubbeldam tweemaal in de ring en op de openingsdag eindigden ze na barrage op de vierde plaats in een wedstrijd met hindernissen tot en met 1.55 m. Op de tweede dag stond er een 1.50 m. wedstrijd en daarin eindigden na barrage Zenith SFN en Jeroen als vijfde.

Nieuws

Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN naar Jumping Amsterdam

In het weekeinde van 25 t/m 28 januari wordt in de RAI te Amsterdam het internationale indoor concours Jumping Amsterdam verreden en daarvoor heeft Jeroen Dubbeldam zich ingeschreven met Zenith SFN.

Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN naar Drachten

Het komende weekeinde wordt in het Fries Congres Centrum te Drachten een internationaal indoor concours verreden en daarvoor heeft Wout-Jan ingeschreven met Eloma's Blue SFN.

Aankoop jonge paarden

Het afgelopen jaar werden we als Raad van Commissarissen en directie geconfronteerd met het feit dat de prijzen van getalenteerde springpaarden explosief zijn gestegen. Vooral zes- en zevenjarige paarden zijn qua prijs de hoogte ingeschoten. Daar ligt dan ook de reden dat we in 2017 geen enkel paard hebben kunnen kopen, hoewel we er wel een paar hebben getest.

Het SFN wenst u alle goeds voor 2018

Graag willen we deze eerste nieuwsbrief van het SFN II beginnen om u en allen die u dierbaar zijn alle voorspoed toe te wensen in 2018! We hopen er met zijn allen weer een prachtig jaar van te maken, met vele successen voor onze SFN paarden.

Het SFN wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018!

Graag willen wij u in deze, vermoedelijk laatste, nieuwsbrief van 2017 namens de Raad van Commissarissen en de Directie een hele fijne kerst en een in alle opzichten uiterst voorspoedig 2018 wensen.

Zenith SFN in actie in Genève

Geneve (9 dec. 2017) - Je mag het CHI van Genève om 2 redenen zonder meer één van de zwaarste indoor evenementen van het jaar noemen. In de eerste plaats maakt het deel uit van de Rolex Grand Slam, in de tweede plaats heeft het op zaterdag een wedstrijd open voor de tien beste ruiters van de wereld.

Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam

Pesse (1 dec. 2017) - Het SFN II (Springpaarden Fonds Nederland) is verheugd u mee te kunnen delen dat zij in staat is gesteld om het paard Zenith SFN aan te kopen. Zenith SFN was tot nu toe eigendom van de voorganger van het SFN II, het SFN.

Zenith SFN en Eloma's Blue SFN op Indoor Maastricht

Zowel Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN als Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN gingen afgelopen weekeinde van start tijdens Jumping Indoor Maastricht. Dit evenement op CSI 3* niveau kende een sterk deelnemersveld.

Twee SFN paarden aan de start tijdens JIM

Maastricht (31 okt. 2017) - Het Jumping Indoor Maastricht (JIM) wordt dit jaar gehouden van 9 tot en met 12 november in het MECC.

Jeroen en Zenith SFN winnen wederom GP

Saint Lo (29 okt. 2017) - Tijdens de Grote Prijs van het CSI 3* in het Franse Saint Lo gingen 50 combinaties van start over de 1.50m. hoge hindernissen.