Gerrit Jan Swinkels benoemd tot directielid Springpaarden Fonds Nederland

 

Pesse, 21 november 2007. De Raad van Commissarissen van Springpaarden Fonds Nederland heeft Gerrit Jan Swinkels (60) benoemd tot directielid van Springpaarden Fonds Nederland. Met het toetreden van Swinkels is het aantal directieleden op het in het prospectus genoemde aantal van drie gebracht. Naast Swinkels bestaat de directie van het Springpaarden Fonds Nederland uit Mr. Erik de Boer en Jacob Melissen.

 

Gerrit Jan Swinkels heeft in hippische kringen vooral bekendheid als bestuurslid, onder meer de laatste vijf jaar als voorzitter van de Stichting Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant. Daarnaast is Swinkels voorzitter van de overkoepelende organisatie van internationale concoursgevende verenigingen en voorzitter van de commissie die de Ruiter van het Jaar kiest.

 

Van 1974 tot en met 1998 maakte Swinkels deel uit van de gemeenteraad van Best, waarin hij vanaf 1982 tot en met 1998 wethouder was. Swinkels is onder andere directeur van enkele begraafplaatsen en crematoria en directeur van twee beleggingsmaatschappijen. Zijn belangrijkste nevenfuncties zijn het onafhankelijke voorzitterschap van de SER-Brabant, president-commissaris van de Brabantse herstructureringsmaatschappij voor bedrijventerreinen, adviseur en commissaris van WSD Holding (sociale werkvoorziening) en het voorzitterschap van het Sint Odulphusgilde te Best.
 
Met de benoeming van Swinkels is de directie van het Springpaarden Fonds Nederland op sterkte en heeft het vanuit hippisch perspectief een aanzienlijke versterking ondergaan.

 

Perscontacten Springpaarden Fonds Nederland:


Marloes Vollenbroek
Telefoon +31 (0)73 548 32 29; mobiel + 31 (0)6 2242 94 37
E-mail m.vollenbroek@vanlanschot.com

 

Jacob Melissen
Telefoon +31 (0)528 24 19 19; mobiel + 31 (0)6 54 22 02 46
E-mail info@melissen.net; fax + 31 (0)528 24 19 00

Nieuws

Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN naar Jumping Amsterdam

In het weekeinde van 25 t/m 28 januari wordt in de RAI te Amsterdam het internationale indoor concours Jumping Amsterdam verreden en daarvoor heeft Jeroen Dubbeldam zich ingeschreven met Zenith SFN.

Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN naar Drachten

Het komende weekeinde wordt in het Fries Congres Centrum te Drachten een internationaal indoor concours verreden en daarvoor heeft Wout-Jan ingeschreven met Eloma's Blue SFN.

Aankoop jonge paarden

Het afgelopen jaar werden we als Raad van Commissarissen en directie geconfronteerd met het feit dat de prijzen van getalenteerde springpaarden explosief zijn gestegen. Vooral zes- en zevenjarige paarden zijn qua prijs de hoogte ingeschoten. Daar ligt dan ook de reden dat we in 2017 geen enkel paard hebben kunnen kopen, hoewel we er wel een paar hebben getest.

Het SFN wenst u alle goeds voor 2018

Graag willen we deze eerste nieuwsbrief van het SFN II beginnen om u en allen die u dierbaar zijn alle voorspoed toe te wensen in 2018! We hopen er met zijn allen weer een prachtig jaar van te maken, met vele successen voor onze SFN paarden.

Het SFN wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018!

Graag willen wij u in deze, vermoedelijk laatste, nieuwsbrief van 2017 namens de Raad van Commissarissen en de Directie een hele fijne kerst en een in alle opzichten uiterst voorspoedig 2018 wensen.

Zenith SFN in actie in Genève

Geneve (9 dec. 2017) - Je mag het CHI van Genève om 2 redenen zonder meer één van de zwaarste indoor evenementen van het jaar noemen. In de eerste plaats maakt het deel uit van de Rolex Grand Slam, in de tweede plaats heeft het op zaterdag een wedstrijd open voor de tien beste ruiters van de wereld.

Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam

Pesse (1 dec. 2017) - Het SFN II (Springpaarden Fonds Nederland) is verheugd u mee te kunnen delen dat zij in staat is gesteld om het paard Zenith SFN aan te kopen. Zenith SFN was tot nu toe eigendom van de voorganger van het SFN II, het SFN.

Zenith SFN en Eloma's Blue SFN op Indoor Maastricht

Zowel Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN als Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN gingen afgelopen weekeinde van start tijdens Jumping Indoor Maastricht. Dit evenement op CSI 3* niveau kende een sterk deelnemersveld.

Twee SFN paarden aan de start tijdens JIM

Maastricht (31 okt. 2017) - Het Jumping Indoor Maastricht (JIM) wordt dit jaar gehouden van 9 tot en met 12 november in het MECC.

Jeroen en Zenith SFN winnen wederom GP

Saint Lo (29 okt. 2017) - Tijdens de Grote Prijs van het CSI 3* in het Franse Saint Lo gingen 50 combinaties van start over de 1.50m. hoge hindernissen.