Uitnodiging bezoek Rijksmuseum

Uitnodiging SFN I & II – exclusief bezoek het Rijksmuseum

 

Op dinsdag 10 oktober mogen wij na sluitingstijd een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Een bijzondere ontmoeting tussen kunst en paarden. We richten ons op de paardenkunst en prenten. Hierbij nodigen we u en uw partner van harte uit om onze gast te zijn op dinsdag 10 oktober 2017.

Programma dinsdag 10 oktober 2017

16.00 uur

Ontvangst in het Auditoriumfoyer van het Rijksmuseum

16.30 uur

Welkom namens de directie van SFN in het Auditorium

17.00 uur

Rondleiding na sluitingstijd Rijksmuseum

18.15 uur

Vertrek naar Brasserie Keyzer

18.30 uur

3-gangen diner bij Brasserie Keyzer

21.00 uur

Verwacht einde

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als u na afloop van het Rijksmuseum mee gaat dineren. Kosten voor het diner bedraagt €65,00 per persoon, ter plaatse te voldoen. Dit is inclusief een 3-gangen diner en dranken uit het Hollands Dranken assortiment (wijnen, bier, mineraalwater en frisdranken). Reserveren is noodzakelijk en kan via de aanmeldlink.

Laat u uiterlijk vrijdag 22 september aanstaande weten of wij op uw komst mogen rekenen? Klik hier  (Ctrl + klikken voor koppeling)om naar het aan- en afmeldingsoverzicht te gaan.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Ilse Heerkens, telefoonnummer 06-83597608 of per mail rsvp@signature.nu.

Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten bij het Rijksmuseum.  

Met vriendelijke groet,

Directie Springpaarden Fonds Nederland,

Henk Rottinghuis en Jacob Melissen

 

 

Nieuws

Zenith SFN op de goede weg terug

Donaueschingen (17 sept. 2017) - Afgelopen weekeinde gingen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN van start op het CSI in Donaueschingen. Op vrijdag plaatsten zij zich gemakkelijk voor de barrage van een 1.50m rubriek, die gold als kwalificatie voor de Grote prijs op zondagmiddag.

Ook Wout-Jan en Eloma's Blue SFN winnen

(Roosendaal, 3 sept. 2017) - In de Roelofsen Horsetrucks Prijs op het CSI2* concours dat op de terreinen van Den Goubergh in Roosendaal werd verreden waren Wout-Jan van der Schans en Eloma's Blue SFN in een spannende barrage de winnaar.

Jeroen en Zenith SFN winnen GP Samorin

(Samorin, 3 sept. 2017) -In het Slowaakse Samorin wonnen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN zondagmiddag de Grote Prijs van dit 3*CSIO.

Uitnodiging bezoek Rijksmuseum

Uitnodiging SFN I & II – exclusief bezoek het Rijksmuseum Op dinsdag 10 oktober mogen wij na sluitingstijd een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Een bijzondere ontmoeting tussen kunst en paarden. We richten ons op de paardenkunst en prenten. Hierbij nodigen we u en uw partner van harte uit om onze gast te zijn op dinsdag 10 oktober 2017.

Eloma's Blue SFN maakt stapjes voorwaarts

Afgelopen weekeinde was het CSI 4* concours op de schitterende terreinen van de familie Schuttert. Midden in het vlakke land, tussen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart waarin het landschap nog steeds de sporen van de vervening die hier heeft plaatsgevonden met zich meedraagt.

Eloma's Blue SFN maakt stapjes voorwaarts

Afgelopen weekeinde was het CSI 4* concours op de schitterende terreinen van de familie Schuttert. Midden in het vlakke land, tussen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart waarin het landschap nog steeds de sporen van de vervening die hier heeft plaatsgevonden met zich meedraagt.

Eloma's Blue SFN doet goede dingen

Geesteren (9 juli 2017) - Op de terreinen die we nog altijd aanduiden met de naam 'Erve Mensman' werd afgelopen weekeinde het internationale CSI Twente verreden.

Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN

De relatie tussen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN bevindt zich momenteel in een dip. De eerste die dat betreurt, laten we daar helder in zijn, is Dubbeldam zelf.

Iets bijzonders dat u niet mag missen

Wij hebben in samenwerking met Van Lanschot de mogelijkheid gekregen dinsdag 10 oktober om 17.00 uur een bezoek te brengen aan het Rijksmuseum in Amsterdam, mede-certificaathouder van het SFN.

Moed blijven houden

otterdam (25 juni 2016) - Blij en opgewekt verliet Jeroen Dubbeldam op zaterdag de ring, na een foutloze rit met Zenith SFN.