Uitnodiging bezoek Rijksmuseum

Uitnodiging SFN I & II – exclusief bezoek het Rijksmuseum

 

Op dinsdag 10 oktober mogen wij na sluitingstijd een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Een bijzondere ontmoeting tussen kunst en paarden. We richten ons op de paardenkunst en prenten. Hierbij nodigen we u en uw partner van harte uit om onze gast te zijn op dinsdag 10 oktober 2017.

Programma dinsdag 10 oktober 2017

16.00 uur

Ontvangst in het Auditoriumfoyer van het Rijksmuseum

16.30 uur

Welkom namens de directie van SFN in het Auditorium

17.00 uur

Rondleiding na sluitingstijd Rijksmuseum

18.15 uur

Vertrek naar Brasserie Keyzer

18.30 uur

3-gangen diner bij Brasserie Keyzer

21.00 uur

Verwacht einde

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als u na afloop van het Rijksmuseum mee gaat dineren. Kosten voor het diner bedraagt €65,00 per persoon, ter plaatse te voldoen. Dit is inclusief een 3-gangen diner en dranken uit het Hollands Dranken assortiment (wijnen, bier, mineraalwater en frisdranken). Reserveren is noodzakelijk en kan via de aanmeldlink.

Laat u uiterlijk vrijdag 22 september aanstaande weten of wij op uw komst mogen rekenen? Klik hier  (Ctrl + klikken voor koppeling)om naar het aan- en afmeldingsoverzicht te gaan.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Ilse Heerkens, telefoonnummer 06-83597608 of per mail rsvp@signature.nu.

Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten bij het Rijksmuseum.  

Met vriendelijke groet,

Directie Springpaarden Fonds Nederland,

Henk Rottinghuis en Jacob Melissen

 

 

Nieuws

Zenith SFN en Eloma's Blue SFN op Indoor Maastricht

Zowel Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN als Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN gingen afgelopen weekeinde van start tijdens Jumping Indoor Maastricht. Dit evenement op CSI 3* niveau kende een sterk deelnemersveld.

Twee SFN paarden aan de start tijdens JIM

Maastricht (31 okt. 2017) - Het Jumping Indoor Maastricht (JIM) wordt dit jaar gehouden van 9 tot en met 12 november in het MECC.

Jeroen en Zenith SFN winnen wederom GP

Saint Lo (29 okt. 2017) - Tijdens de Grote Prijs van het CSI 3* in het Franse Saint Lo gingen 50 combinaties van start over de 1.50m. hoge hindernissen.

Wout-Jan met Eloma's Blue SFN in het Deense Herning

Wout-Jan van der Schans was afgelopen weekeinde actief in het Deense Herning en hij bracht daar Eloma's Blue SFN driemaal aan de start.

Zenith SFN op de goede weg terug

Donaueschingen (17 sept. 2017) - Afgelopen weekeinde gingen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN van start op het CSI in Donaueschingen. Op vrijdag plaatsten zij zich gemakkelijk voor de barrage van een 1.50m rubriek, die gold als kwalificatie voor de Grote prijs op zondagmiddag.

Ook Wout-Jan en Eloma's Blue SFN winnen

(Roosendaal, 3 sept. 2017) - In de Roelofsen Horsetrucks Prijs op het CSI2* concours dat op de terreinen van Den Goubergh in Roosendaal werd verreden waren Wout-Jan van der Schans en Eloma's Blue SFN in een spannende barrage de winnaar.

Jeroen en Zenith SFN winnen GP Samorin

(Samorin, 3 sept. 2017) -In het Slowaakse Samorin wonnen Jeroen Dubbeldam en Zenith SFN zondagmiddag de Grote Prijs van dit 3*CSIO.

Uitnodiging bezoek Rijksmuseum

Uitnodiging SFN I & II – exclusief bezoek het Rijksmuseum Op dinsdag 10 oktober mogen wij na sluitingstijd een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Een bijzondere ontmoeting tussen kunst en paarden. We richten ons op de paardenkunst en prenten. Hierbij nodigen we u en uw partner van harte uit om onze gast te zijn op dinsdag 10 oktober 2017.

Eloma's Blue SFN maakt stapjes voorwaarts

Afgelopen weekeinde was het CSI 4* concours op de schitterende terreinen van de familie Schuttert. Midden in het vlakke land, tussen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart waarin het landschap nog steeds de sporen van de vervening die hier heeft plaatsgevonden met zich meedraagt.

Eloma's Blue SFN maakt stapjes voorwaarts

Afgelopen weekeinde was het CSI 4* concours op de schitterende terreinen van de familie Schuttert. Midden in het vlakke land, tussen Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart waarin het landschap nog steeds de sporen van de vervening die hier heeft plaatsgevonden met zich meedraagt.