Uitnodiging bezoek Rijksmuseum

Uitnodiging SFN I & II – exclusief bezoek het Rijksmuseum

 

Op dinsdag 10 oktober mogen wij na sluitingstijd een exclusief bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Een bijzondere ontmoeting tussen kunst en paarden. We richten ons op de paardenkunst en prenten. Hierbij nodigen we u en uw partner van harte uit om onze gast te zijn op dinsdag 10 oktober 2017.

Programma dinsdag 10 oktober 2017

16.00 uur

Ontvangst in het Auditoriumfoyer van het Rijksmuseum

16.30 uur

Welkom namens de directie van SFN in het Auditorium

17.00 uur

Rondleiding na sluitingstijd Rijksmuseum

18.15 uur

Vertrek naar Brasserie Keyzer

18.30 uur

3-gangen diner bij Brasserie Keyzer

21.00 uur

Verwacht einde

Wij zouden het bijzonder leuk vinden als u na afloop van het Rijksmuseum mee gaat dineren. Kosten voor het diner bedraagt €65,00 per persoon, ter plaatse te voldoen. Dit is inclusief een 3-gangen diner en dranken uit het Hollands Dranken assortiment (wijnen, bier, mineraalwater en frisdranken). Reserveren is noodzakelijk en kan via de aanmeldlink.

Laat u uiterlijk vrijdag 22 september aanstaande weten of wij op uw komst mogen rekenen? Klik hier  (Ctrl + klikken voor koppeling)om naar het aan- en afmeldingsoverzicht te gaan.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Ilse Heerkens, telefoonnummer 06-83597608 of per mail rsvp@signature.nu.

Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten bij het Rijksmuseum.  

Met vriendelijke groet,

Directie Springpaarden Fonds Nederland,

Henk Rottinghuis en Jacob Melissen

 

 

Nieuws

Nieuwe paarden

(29 jan. 2018) -We hebben een aantal eigenaren uitgenodigd hun paarden aan de selecteurs van het SFN te laten zien en dat wordt In de komende week geëffectueerd.

Dubbeldam en Zenith SFN in Amsterdam

Amsterdam (28 jan. 2018) - Tijdens Jumping Amsterdam kwamen Zenith SFN en Jeroen Dubbeldam twe emaal in actie en beide malen liep het niet zo als we hadden gehoopt.

Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN naar Jumping Amsterdam

In het weekeinde van 25 t/m 28 januari wordt in de RAI te Amsterdam het internationale indoor concours Jumping Amsterdam verreden en daarvoor heeft Jeroen Dubbeldam zich ingeschreven met Zenith SFN.

Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN naar Drachten

Het komende weekeinde wordt in het Fries Congres Centrum te Drachten een internationaal indoor concours verreden en daarvoor heeft Wout-Jan ingeschreven met Eloma's Blue SFN.

Aankoop jonge paarden

Het afgelopen jaar werden we als Raad van Commissarissen en directie geconfronteerd met het feit dat de prijzen van getalenteerde springpaarden explosief zijn gestegen. Vooral zes- en zevenjarige paarden zijn qua prijs de hoogte ingeschoten. Daar ligt dan ook de reden dat we in 2017 geen enkel paard hebben kunnen kopen, hoewel we er wel een paar hebben getest.

Het SFN wenst u alle goeds voor 2018

Graag willen we deze eerste nieuwsbrief van het SFN II beginnen om u en allen die u dierbaar zijn alle voorspoed toe te wensen in 2018! We hopen er met zijn allen weer een prachtig jaar van te maken, met vele successen voor onze SFN paarden.

Het SFN wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018!

Graag willen wij u in deze, vermoedelijk laatste, nieuwsbrief van 2017 namens de Raad van Commissarissen en de Directie een hele fijne kerst en een in alle opzichten uiterst voorspoedig 2018 wensen.

Zenith SFN in actie in Genève

Geneve (9 dec. 2017) - Je mag het CHI van Genève om 2 redenen zonder meer één van de zwaarste indoor evenementen van het jaar noemen. In de eerste plaats maakt het deel uit van de Rolex Grand Slam, in de tweede plaats heeft het op zaterdag een wedstrijd open voor de tien beste ruiters van de wereld.

Zenith SFN blijft bij Jeroen Dubbeldam

Pesse (1 dec. 2017) - Het SFN II (Springpaarden Fonds Nederland) is verheugd u mee te kunnen delen dat zij in staat is gesteld om het paard Zenith SFN aan te kopen. Zenith SFN was tot nu toe eigendom van de voorganger van het SFN II, het SFN.

Zenith SFN en Eloma's Blue SFN op Indoor Maastricht

Zowel Jeroen Dubbeldam met Zenith SFN als Wout-Jan van der Schans met Eloma's Blue SFN gingen afgelopen weekeinde van start tijdens Jumping Indoor Maastricht. Dit evenement op CSI 3* niveau kende een sterk deelnemersveld.