Verandering

Het was altijd onze gewoonte om u uit te nodigen voor de vrijdag van Indoor Brabant. Dit jaar hebben wij daar om twee redenen van af moeten zien. In de eerste plaats gaf Jeroen Dubbeldam vroegtijdig aan dat dit evenement niet past in de voorbereidingen die hem en SFN Zenith N.O.P. in Rio moeten brengen. Een beslissing waar wij alle begrip voor kunnen opbrengen.

 

De andere reden is dat ook ons tweede paard Aquila SFN op het moment dat wij een beslissing moesten nemen u wel of niet uit te nodigen voor Indoor Brabant niet zeker was van een startplaats.

 

Waar wij wel zeker van zijn is dat beide ruiters het Nederlands Kampioenschap in Mierlo, dat dit jaar van 21 tot en met 24 april wordt verreden, met hoofdletters in hun wedstrijdagenda hebben staan. Daarop hebben wij contact opgenomen met de organisatoren van dit zeer charmante evenement en kunnen wij u op zondag 24 april voor de finale van dit NK in Mierlo uitnodigen.

 

Voor alle ruiters die in aanmerking hopen te komen voor uitzending naar Rio is dit NK een eerste belangrijke hindernis. In 2014 werden Jeroen en Zenith tweede en vorig jaar derde. Wout-Jan, vorig jaar zevende met Aquila SFN, zal eveneens zijn uiterste best doen hoog in het klassement van het NK te gaan eindigen.

Een belangrijke doelstelling om u uit te nodigen is om u van dicht bij te laten genieten van de prestaties van de paarden die deel uitmaken van de SFN stal. Wij hopen dan ook u in Mierlo te mogen begroeten!

 

De traditie van het CHIO Rotterdam handhaven wij wel  en u kunt dan ook alvast vrijdag 24 juni in uw agenda noteren. Op die dag staat van af 15.00 uur de Furusiyya FEI Nations Cup gepland.

Nieuws

Wijziging bestuur STAK

De door de certificaten vertegenwoordigde aandelen worden gehouden door de Stichting Administratie…

Kadorena SFN verkocht naar de USA

Na goed overleg tussen selecteurs en directie werd enige tijd geleden vastgesteld dat de…

SFN bijeenkomst op 20 april 2024

Het is ons gelukt om in goed overleg met onze ruiters een datum te vinden waarop zij de…

Kerst en Nieuwjaarswens

Ruiters, selecteurs, leden van de RvC en de directie van het SFN II wensen u en allen die u…

Juwel SFN maakt overstap naar andere ruiter

In goed overleg tussen Jeroen Dubbeldam, de selecteurs en de directie van het SFN is besloten om de…

Zenith SFN geniet van pensioen

Floris Deckers en Jacob Melissen hebben onlangs een bezoekje gebracht aan vier van onze vijf…

Ruiterwissel voor Kadorena SFN

De directie van het SFN II is geadviseerd om met ingang van de maand mei Kadorena SFN onder te…

Liverpool SFN aan de SFN-stal toegevoegd

Nadat de directie vorige week een positief aankoopadvies van haar selecteurs ontving voor Liverpool…